Hei og takk for at du er interessert i kule t-skjorter med nordnorske uttrykk. Under finner du Ofte Stilte Spørsmål om både skjortekvalitet, frakt, og betaling her på nettstedet. Finner du ikke svar på det du lurer på så kan du også sende oss en melding.

Hva koster det å få varene tilsendt via nettbutikken?
Vi tar en fast pris på kr 95,- pr ordre for å sende deg varene. Vi sender til hele landet.
Hvordan betaler jeg for varene i nettbutikken?
Vi har en avtale med PayPal som gjør at du kan betale via din PayPal-konto når du sjekker ut av nettbutikken. Har du ikke PayPal-konto kan du også bruke Visa eller MasterCard.
Hvor lang er leveringstiden?
Fra du har bestilt til du har varene i Posten tar det mellom 5-8 dager avhengig av når i uken du bestiller og hvor i landet du bor.  
Hvor sikkert er det å handle hos dere? Er mine data sikre?
Det er sikkert å handle hos oss. Alle betalingstransaksjoner gjøres via PayPal, og er en anerkjent, verdensomspennende handelsplattform hvor sikkerhet er i høysetet. Vi lagrer ingen kredittkortinformasjon eller annen sensitiv informasjon hos oss. Alle øvrige kundedata som eksempelvis navn og leveringsadresser ligger på en sikker server.
Hva skjer etter at jeg har foretatt et kjøp?
Når ordren er bekreftet fra PayPal så lages det en ordre hos oss med dine kjøpsdetaljer. Varene pakkes ihht. ordren og adresseetikett skrives ut. Vi leverer pakkene inn til forsendelse 2-3 ganger hver uke i perioden 1. november – 15. desember. På andre tider av året foretar vi forsendelser kun én dag i uken.
Får jeg en kvittering på at jeg har betalt?
Du vil motta en ordrebekreftelse via epost når du har betalt. Her står alle detaljer om hvilke varer du har kjøpt.