Da braker det straks laus med årets høydepunkt for oss i HÆX!

Skjortene er ankommet, vi har vært på fotoshooten (ja faktisk :)),og første messe er bare noen dager unna.

2015 har vært litt travel for oss. Vi jobber og studerer, de fleste av oss 100 % og vel så det. I år ble derfor tiden litt ekstra  knapp for oss. Akkurat det er grunnen til at vi stiller på litt færre messer enn det vi har pleid å gjøre tidligere år.

Men!! Desto mere gleder vi oss til de messene vi skal være med på.

Fredag setter vi kursen mot Finnsnes hvor hele HÆX-storfamilien samles for hyttetur og deltagelse på Sørreisa -messa. 14.-15.november finner du oss på Åsgårdmessa som blir den eneste messa i Tromsø i år, mens den 28.november stiller vi på Korpsets Julemarked på Storsteinnes. Fortvil ikke dersom du ikke får tid til å besøke oss på noen av disse messene. Etter Åsgårdmessa åpner vi nettbutikken igjen, og det er ikke usannsynlig at vi dukker opp med et PopUp-arrangement i desember slik som vi gjorde i fjor.

I årets kolleksjon er det to helt splitte nye trykk. Bekmørtna beskriver den magiske, fine tida vi går inn i nu. Som ekte Nord-Norges patrioter elske vi selvfølgelig mørketida og det faktum at «hus træng folk og folk træng hus» som ho Kari så fint sir det. Endelig fikk vi til trykket slik som vi ville ha det (det har vært på «blokka»i noen år). Hvor trykket «Æ e så higen ætte auarshau» kom fra skal være usagt. Men vær forberedt på at uttrykket innbyr til både forklaringer og diskusjon (akkurat slik som vi nor’fra liker det). Bodøværingan har foreksempel allerede kommet innspill om at det hete da sannelig auarsskoilt, ikke auarshau.

I tillegg til de to helt nye trykkene har vi også trykt opp nye skjorter med Nord-Norsk anatomi (orange denne gangen), Skjitvær og Tørrfesk etter ønske fra dere,samt at vi vil selge ut de skjortene vi allerede har på lager. Noen av disse vil vi selge til en ekstra spesiell messepris.

Vi håper du kommer å besøker oss på messene. Gleder oss til å se deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *